Bez struje i danas dio potrošača na selu

Zbog radova na elektro mreži  bez struje će od 11 do 13 sati  ostati Stožer, od devet do 14 sati  Loznice, a od osam do 18 sati, Jablanovo, Šolje, Požeginja i Mojstir, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili su u Vodovodu – Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za  piće.

Ljekarsku pomoć u hitnoj službi tokom proteklog dana zatražilo je 66  sugrađana, a dežurne ekipe su 9 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su dvije bebe.  

Lokalni vozovi saobraćali su po redu vožnje dok je brzi kasnio skoro dva sata, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da tokom dana očekuju  redovan željeznički saobraćaj.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, uz dobru vidljivost, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG) i upozorili da su na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući odroni. Iz AMSCG-a savjetovali su vozačima da voze oprezno i poštuju pravila saobraćaja, i da je na putevima gdje je zbog radova izmjenjen režim saobraćaja neophodna dodatna pažnja. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti pretežno sunčano i veoma toplo, na sjeveru povremeno umjerena oblačnost, a tokom jutra ponegdje magla. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 23 do 37 stepeni.