Bez struje danas Ivanje, Vergaševići i Pape

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a tokom dana nijesu predviđena isključenja, kazali su u Vodovodu – Bistrica, ističući da se voda redovno hloriše, pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Zbog planirani radova na elektro mreži bez struje će od 9 do 15 sati biti  Ivanje, Vergaševići i Pape, kazali su u CEDIS-u, ističući da se radovi  izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Ljekari  Službe  hitne medicinske pomoći  tokom protekla 24 sata obavili su 46 intervencija u ambulanti  i pet na terenu.

Jedna beba rođena je na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana.

U Crnoj Gori danas će biti umjereno do potpuno oblačno, povremeno i mjestimično uglavnom slaba kiša, a od sredine dana, u višim planinskim predjelima na sjeveru, slab snijeg i susnježica. Vjetar će biti slab do umjeren, promjenljivog smjera, u popodnevnim satima u skretanju na sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha od dva do deset, najviša dnevna od tri do 15 stepeni.