Isključenja struje u dijelu grada i prigradskih naselja

Zbog radova na elektro mreži  bez struje će od devet do 11 sati  biti Gornji Grad, od 12 do 14 Nedakusi, a od  deset do 13 sati Grančarevo, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili su u Vodovodu – Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za  piće.

Ljekarsku pomoć u hitnoj službi tokom proteklog dana zatražilo je 47 sugrađana, a dežurne ekipe su 6 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog vikenda nije rođena ni jedna beba.  

Lokalni vozovi saobraćali su po redu vožnje dok je  brzi kasnio 40 minuta, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da tokom dana očekuju  redovan željeznički saobraćaj.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući su odroni. Iz Auto moto saveza (AMSCG) su najavili da se tokom dana očekuje pojačan intenzitet saobraćaja,te savjetovali  vozače da voze oprezno i poštuju pravila saobraćaja.  Na putevima gdje je zbog radova izmjenjen režim vožnje neophodna dodatna pažnja. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i veoma toplo.Na sjeveru, ujutru, po kotlinama ponegdje magla, a u popodnevnim satima uz umjeren ili pojačan razvoj oblačnosti lokalno kratkotrajno kiša ili pljusak i grmljavina. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv, od sredine dana sjeverni i sjeveroistočni, krajem dana i tokom noći mjestimično umjeren do pojačan. Jutarnja temperatura vazduha od 12 do 22, najviša dnevna od 25 do 38 stepeni