Pomoć ljekara zatražilo više od 70 sugrađana

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 75 sugrađana, a dežurne ekipe su šest puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog  dana rođene su dvije bebe.

Lokalni vozovi jutros su saobraćali po redu vožnje, dok je brzi, koji saobraća na relaciji Beograd – Bar, kasnio skoro dva sata, kazali su sa bjelopoljske stanice, dodajući da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

U Crnoj Gori jutros su povoljni uslovi za vožnju, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG) i upozorili da su na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući odroni.Iz AMSCG-a savjetovali su vozačima da voze oprezno i poštuju pravila saobraćaja, i da je na putevima gdje je zbog radova izmjenjen režim saobraćaja neophodna dodatna pažnja. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i toplo. Na sjeveru poslijepodne u kontinentalnim predjelima slab do umjeren razvoj oblačnosti. Vjetar slab do umjeren, uglavnom, južni i zapadni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 25 do 35 stepeni.