Višečasovna isključenja struje zbog radova na mreži

Zbog radova na elektro mreži i danas će bez struje  do 14 sati biti Crnča, Ivanje, Radulići, Godijevo, Goduša, Crhalj, Kradenik, Ličine, Sušica, Korita, Srđevac, Poda, Dubovo, Brestovik, Žurena, Lozna, Crniš, Trubina, Bioča, Pašića Polje, Brzava, Femića Krš, Prijelozi, Jagoče, Kostići i Laholo, a od 11 do 14 sati Lijeska, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili su u Vodovodu – Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za  piće.

Ljekarsku pomoć u hitnoj službi tokom proteklog dana zatražilo je 68 sugrađana, a dežurne ekipe su 5 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođena je jedna beba.

Lokalni i brzi voz jutros su saobraćali po redu vožnje a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući su odroni. Iz Auto moto saveza (AMSCG) su najavili da se tokom dana očekuje pojačan intenzitet saobraćaja,te savjetovali  vozače da voze oprezno i poštuju pravila saobraćaja, a na putevima gdje je zbog radova izmjenjen režim saobraćaja neophodna dodatna pažnja. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano uz slab do umjeren razvoj dnevne oblačnosti. Na sjeveru ujutru po kotlinama magla.U popodnevnim satima, prvenstveno u sjevernim predjelima i planinskom zaleđu Boke, ponegdje kratkotrajno kiša ili pljusak praćen grmljavinom.Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od osam do 21, najviša dnevna od 23 do 34 stepena.