Bez struje Livadice, Kukulje,Dubrave i Sela

Zbog planiranih  radova na elektro mreži bez napajanja električnom energijom  od  do 18 sati ostaće  Livadice, Kukulje, Dubrave i Sela, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a u Vodovodu – Bistrica kažu da tokom dana nijesu planirani radovi na vodovodnoj mreži. Takođe dodaju da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za  piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražila je 61 osoba a dežurne ekipe su 7 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opše bolnice proteklog dana  rođena  je jedna beba

Lokalni i brzi voz jutros su bili redovni, a redovan  željeznički saobraćaj očekuje  se i tokom dana, kazali su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori danas se saobraća po suvim putevima. Pažljivija vožnja se savjetuje na dionicama koje prolaze kroz usjeke i na putevima na kojima je izmijenjen režim vožnje. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti pretežno sunčano ili malo do umjereno oblačno. Na sjeveru, ujutru po kotlinama magla ili niska oblačnost, tokom dana promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a poslijepodne lokalno je moguća kratkotrajno kiša ili grmljavina. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera. mJutarnja temperatura vazduha od pet do 20, najviša dnevna od 19 do 31 stepen.