Bijelo Polje bogatije za četiri bebe

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog  dana rođene su četiri bebe.

Zbog radova na mreži bez struje će od 10 do 14 sati biti Reljin Kamen, a u terminu od 8 do 16 sati Bioča, Crniš, Lozna, Poda, Srđevac i Trubina, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 52 sugrađana, a dežurne ekipe su šest puta intervenisale na terenu.

Lokalni vozovi jutros su saobraćajli po redu vožnje, dok je  međunarodni, koji saobraća na relaciji Beograd-Bar kasnio 102 minuta, kazali su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

U Crnoj Gori jutros se saobraća uz umjerenu, dok se tokom dana očekuje pojačana frekvencija vozila, saopštili su iz Auto-moto saveza i savjetovali opreznu vožnju na putevima gdje je zbog radova izmijenjen režim vožnje.Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni i dolaziće do povremenih obustava ne dužih od 15 minuta.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, ali i uslovima za mjestimičnu kišu ili pljusak i grmljavinu, naročito u kontinentalnim predjelima. Vjetar uglavnom slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna 21 do 33 stepena.