Dio Industrijske zone bez vode

Zbog radova na  vodovodnoj mreži bez vode  će  do 9 sati biti dio Industrijske zone, naselja Potkrajci, Sutivan i Konatari. Na području grada vodosnabdijevanje će biti  uredno,saopštili su iz Vodovoda-Bistrica.

Zbog radova na elektro mreži bez struje će do 11 sati biti Zekića Rijeka, od 11 do 14 sati povremeno će bez napajanja ostajati naselje Nedakusi, dok će do 15 sati bez električne energije biti  Lipnica, Dom zdravlja, Pruška, Štamparija, Mijatovo Kolo i Pumpa AD Petrol, saopštili su iz CEDIS-a.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog  dana rođene su tri bebe.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo  je 72  sugrađana  a dežurne ekipe su  6 puta  intervenisale na terenu.

Lokalni i brzi  voz jutros su saobraćali po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da tokom dana očekuju redovan željeznički saobraćaj.

U Crnoj Gori jutros se saobraća nesmetano, saopštili su iz Auto-moto saveza i savjetovali opreznu vožnju prilagođenu uslovima na putu. Zbog sanacije mosta Meljestak na magistračnom putu M-2 Podgorica – Kolašin promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i toplo. Ujutru, na sjeveru po kotlinama magla, a tokom popodneva moguća je rijetka pojava kratkotrajne nestabilnosti.Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od 11 do 22, a najviša dnevna od 26 do 36 stepeni.