Oprezna vožnja zbog nestabilnog vremena i kiše

Auto moto savez Crne Gore upozorio je danas vozače da voze oprezno zbog nestabilnog vremena sa povremenom kišom. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog radova na elektro mreži doći će do povremenih prekida napajanja električnom energijom u Gimnaziji “Miloje Dobrašinović”, Zaimovića livadama, Novom tržnom centru, Lješnici, Malom polju, Rakonjama i vojnom objektu, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema, napominjući da će isključenja trajati do 15 časova.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 55 sugrađana, a dežurne ekipe su šest puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog  dana rođene su dvije bebe.

Lokalni i međunarodni vozovi saobraćaju po redu vožnje, kazali su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

U Crnoj Gori danas promjenljivo do pretežno oblačno, povremeno kiša ili kratkotrajan pljusak i grmljavina, naročito u drugom dijelu dana.Vjetar uglavnom slab do umjeren, dominantno južni. Najviša dnevna 16 do 25 stepeni.