Centar grada povremeno bez struje

Zbog radova na elektro mreži bez struje će  do 14 sati biti Zminac, dok će do 15 časova povremeno bez napajanja ostajati centar grada, Hotel, Robna kuća, zgrada Vunarskog kombinata, Stara pijaca, Pošta, Telekom, S4 i Starački dom, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, kazali su u Vodovodu-Bistrica

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata  zatražilo  je 58 sugrađana  a dežurne ekipe su  4 puta  intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog  vikenda rođene su dvije bebe.

Lokalni vozovi jutros su saobraćali po redu vožnje dok je  brzi voz stigao sa zakašnjenjem od 60 minuta, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

 U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim putevima, a na dionicama pored klisura i usjeka mogući su sitni odroni, saopšteno je iz Automoto saveza. Zbog sanacije mosta Meljestak na magistračnom putu M-2 Podgorica – Kolašin promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni. Na magistralnom putu Cetinje – Budva, na Brajićima, saobraćaj će se zbog radova obavljati jednom trakom naizmjenično, biće regulisan semaforskom signalizacijom.

U Crnoj Gori danas će biti umjereno do potpuno oblačno, povremeno kiša, mjestimično pljuskovi i grmljavina. Ponegdje su mogući i izraženiji pljuskovi. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera, u sjevernim predjelima povremeno umjeren do pojačan, sjeverni. Jutarnja temperatura vazduha od devet do 17, najviša dnevna od 12 do 22 stepena.