Bjelopoljsku fantastičnu petorku bod dijelio od pobjede

Vladimir Kuč, Sara Bučkić, Džana Lamežević, Ena Burdžović i Ema Reković  osvojili su drugo mjesto na najvećem dječijem muzičkom takmičenju u zemlji “Crna Gora u ritmu Evrope”, na kojem su predstavljali  Bijelo Polje i Republiku Kipar.

Talentovani Bjelopoljci predstavili su se  numerom “La La Love”, pjevačice Ivi Adamou,  a samo bod ih je dijelio od velike pobjede.

Glavna koordinatorka programa za Opštinu Bijelo Polje i sekretarka Sekretarijata za lokalnu samoupravu, Saida Čikić, kazala je za Radio Bijelo Polje da su talentovana djeca na na najbolji mogući način predstavila svoj grad, te da su jako ponosni na njih.

“Bijelo Polje je oaza talenata i djeca se  tradicionalno sa takmičenja vraćaju zadovoljna i sa nagradama. Ovo je za njih jedno veliko iskustvo i imalo je i onu drugu lijepu stranu, a to je upoznavanje novih drugara i sklapanje novih prijateljstava, što je za njih od neprocjenjivog znacaja. Ne možemo biti neskromni, drugo mjesto je ipak veliki uspjeh, još ako uzmemo u obzir činjenicu da je bila minimalna razlika te da su djeca iz Podgorice odnijela podjedu sa 21 bodom, dok su naša djeca imala 20 “, kazala je Čikić.

Glasovima publike djeca Bijelog Polja su u odnosu na pobjednike imali prednost, ali su bili presudni glasovi žirija, koji su išli u korist djece Podgorice.

“Na prvom takmicenju smo osvojili 4mjesto, ove godine drugo i vjerujemo da ce biti "treca sreca", dodala je Čikić.

Ona se posebno zahvalila  Opštini Bijelo Polje, našim sugrađanima i svim građanima Crne Gore, koji su u velikom broju glasali za fantastičnu petorku, kompaniji Franca koja je obezbijedila smještaj za  djecu u Tivtu, Centru za kulturu  i Centru “Tisa” na ustupljenim prostorijama za vježbanje, kao I Željku Đukiću za usluge profesionalnog fotografisanja djece za medijsku kampanju.

Autorka: Sanja Čujovic

Foto: privatn arhiva

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE