Pomoć ljekara zatražilo skoro 60 sugrađana

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata  zatražilo  je 50 sugrađana  a dežurne ekipe su  7 puta  intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog  dana nije rođena ni  jedna beba

Na području  naše opštine  uredno  je snabdijevanje električnom energijom, a tokom dana  neće biti planiranih isključenja struje, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, kazali su u Vodovodu-Bistrica.

Lokalni vozovi jutros su saobraćali po redu vožnje dok je  brzi voz stigao sa zakašnjenjem od 50 minuta, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

 U Crnoj Gori jutros se saobraća po uglavnom suvim putevima, uz djelimično smanjenju vidljivost, putevima, a na dionicama pored rijeka i kosina mogući su sitni odroni. Zbog sanacije mosta Meljestak na magistračnom putu M-2 Podgorica – Kolašin promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U južnim i centralnim predjelima promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima, uz uslove ponegdje za prolaznu kišu ili grmljavinu, prvenstveno tokom popodneva. Na sjeveru, promjenljivo do pretežno oblačno, povremeno kiša ili pljusak sa grmljavinom, naročito u drugom dijelu dana. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv, tokom noći sjeverni. Jutarnja temperatura vazduha 4 do 14, najviša dnevna 12 do 25 stepeni.