Bez struje do 16 sati više sela

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će od 8 do 16 sati biti Ravna Rijeka, Slijepač Most, Pali, Mijatovo Kolo, Gevčina, Jabučino, Bojišta i Okladi, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema, dodajući da će na ostalom području bjelopoljske opštine snabdijevanje električnom energijom biti uredno.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, kazali su u Vodovodu-Bistrica, napominjući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 62 sugrađana, a dežurne ekipe su tri puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog  dana nije rođena  nijedna beba.

Lokalni i međunarodni vozovi saobrćaju po redu vožnje, kazali su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a na dionicama duž klisura i usjeka mogući su sitniji odroni, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).Iz AMSCG apelovali su na vozače da poštuju saobraćajne propise, naročito ograničenje brzine.Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i toplo, uz lokalno malu ili umjerenu oblačnost, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju. Vjetar uglavnom slab do umjeren, južni. Jutarnja temperatura od četiri do 14, a najviša dnevna od 17 do 28 stepeni.