Zbog radova na mreži i danas bez struje brojna sela

Zbog radova na elektro mreži bez struje će danas od devet do 16 časova ostati Čokrije, Grab, Bijeli Potok, Vergaševići, Kovren, Gorice, Bliškovo, Stožer, Grančarevo, i Kruševo Ljuce, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, i dodali da se voda redovno hloriše pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 56 sugrađana, a dežurne ekipe su četiri puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog vikenda rođene su dvije bebe.

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, dok je me]unarodni kasnio 20 minuta, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, i dodali da se redovan željeznički saobraćaj očekuje i tokom dana.

SAOBRACA SE PO PRETEZNO MOKRIM KOLOVOZIMA. DUZ KLISURA I USJEKA MOGUĆA JE POJAVA SITNIJIH ODRONA. NEOPHODNO JE VOZNJU PRILAGODITI TRENUTNOM STANJU NA PUTU I POSTOVATI PRAVILA SAOBRACAJA. DO 15. JUNA ZBOG IZVODJENJA RADOVA NA REKONSTRUKCIJI MAG.PUTA M-21 BARSKI-MOST -RIBAREVINE ,DIONICA OBILAZNICA BIJELO POLJE-RIBAREVINE,DOCI CE DO PROMJENE REZIMA SAOBRACAJA SA DVOSMJERNOG NA JEDNOSMJERNI.

Promjenljivo oblačno, mjestimično kiša ili pljusak i grmljavina, uglavnom tokom popodneva. Na sjeveru, u noćnim satima, u višim planinskim predjelima, ponegdje je moguće slabo provijavanje snijega i susnježice. Vjetar sjeverni i sjeveroistočni, mjestimično umjeren do pojačan. Najviša dnevna temperatura vazduha 5 do 21 stepen.