Zbog radova na mreži mještani Stožera i danas bez struje

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će od osam do 16 sati biti Stožer, dok će na ostalom području bjelopoljske opštine snabdijevanje električnom energijom biti uredno, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno,  a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, kazali su u Vodovodu-Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata  zatražilo  je 49 sugrađana, a dežurne ekipe su pet puta  intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog  dana rođena je jedna beba.

Lokalni i međunarodni vozovi saobrćaju po redu vožnje, kazali su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uz dobru vidljivost, a na dionicama koje prolaze kroz usjeke ima sitnih odrona, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).

Danas promjenljivo oblačno i vjetrovito.Krajem dana i tokom noći u južnim i centralnim predjelima povremeno kiša, lokalno i pljuskovi praćeni grmljavinom, naročito na jugozapadu zemlje. Vjetar povremeno umjeren do jak, mjestimično na udare veoma jak, južnih smjerova. Najviša dnevna od sedam do 19 stepeni.