Bez struje Stožer

Zbog radova na elektromreži bez struje će od 8 do 16 časova biti Stožer, dok će na ostalom području opštine snabdijevanje električnom energijom biti uredno, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, kazali su u Vodovodu-Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata  zatražila  je 57 osoba a dežurne ekipe su 4 puta  intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog  dana nije rođena ni jedna beba.

Lokalni i međunarodni voz jutros su saobraćali po redu vožnje,kazali su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

U Crnoj Gori jutros se na većini puteva saobraća nesmetano, a na dionicama koje prolaze kroz usjeke ima sitnih odrona, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG). Na magistralnom putu M-2 dionica Podgorica-Kolašin, zbog radova na mostu Meljestak, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.Zbog radova na magistralnom putu M-2 Podgorica-Kolašin, u mjestu Mioska, promijenjen je režim saobraćaja na jednosmjerni.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno i uglavnom suvo, na jugu sa dužim sunčanim periodima. Tokom jutra  na sjeveru mjestimično po kotlinama moguća magla.Vjetar slab do umjeren, južni. Jutarnja temperatura od 0 do 10, najviša dnevna 10 do 23 stepena.