Prvijenac Velsana Zulovića najavljuje uspješnu muzičku karijeru (video)

Bjelopoljac Velsan Zulović prije nekoliko dana objavio je prvi singl, i to duet sa proslavljenom estradnom zvijezdom Minom Kostić, pod nazivom ,,Znaš ti broj“.

Ljubav prema muzici mladi Zulović nedavno je krunisao prvom pjesmom, a kako je kazao za Radio Bijelo Polje, uvjeren je da je ovo početak njegove muzičke karijere.

,,Tekst pjesme mi se svidio odmah, i na prvo slušanje znao sam da je prava za mene. Promocija dueta bila je u četvrtak, u klubu Rich u Beogradu, i divan je osjećaj kada vidite da kasnije na nastupima publika pjeva zajedno sa nama u glas", iskren je Zulović.

Pjesma ,,Znaš ti broj“ već ima oko 150 hiljada pregleda na Youtube kanalu, što je, ističe, zaista veliko za njega.

,,Ovo je za mene zaista veliko iskustvo, a do saradnje sa Minom Kostić došao sam preko poznatog kompozitora Gorana Ratkovića-Rala, kojeg sam upoznao u okviru takmičenja ,,Valentino“ gdje sam i osvojio prvo mjesto. Mina je zaista veliki profesionalac, mene je dosta savjetovala i dosta mi pomogla da shvatim neke stvari koje do sada nijesam znao", navodi on.

Najveću podršku mladi Bjelopoljac dobija od porodice i prijatelja.

,,Pjesma se sviđa i mojim sugrađanima, stižu brojni pozitivni komentari i podrška sa svih strana svijeta. U narednom periodu planiram nastupe širom zemlje, regiona i inostranstva“, dodaje on.

Zulović je savjetovao mlade u našem gradu da se bore za ono što žele, i da ne odustaju od svojih ciljeva.

,,Imao sam šest godina kada sam počeo da pjevam, i put od tada pa evo do sada bio je težak i pun izazova, ali ono što sam oduivijek želio u tome sam i uspio“, zalkjučuje Velsan.

 

 

Autorka: Eldina Bećirović

Foto: YouTube print screen

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE