Prvijenac Velsana Zulovića najavljuje uspješnu muzičku karijeru (video)

Bjelopoljac Velsan Zulović prije nekoliko dana objavio je prvi singl, i to duet sa proslavljenom estradnom zvijezdom Minom Kostić, pod nazivom ,,Znaš ti broj“.

Ljubav prema muzici mladi Zulović nedavno je krunisao prvom pjesmom, a kako je kazao za Radio Bijelo Polje, uvjeren je da je ovo početak njegove muzičke karijere.

,,Tekst pjesme mi se svidio odmah, i na prvo slušanje znao sam da je prava za mene. Promocija dueta bila je u četvrtak, u klubu Rich u Beogradu, i divan je osjećaj kada vidite da kasnije na nastupima publika pjeva zajedno sa nama u glas", iskren je Zulović.

Pjesma ,,Znaš ti broj“ već ima oko 150 hiljada pregleda na Youtube kanalu, što je, ističe, zaista veliko za njega.

,,Ovo je za mene zaista veliko iskustvo, a do saradnje sa Minom Kostić došao sam preko poznatog kompozitora Gorana Ratkovića-Rala, kojeg sam upoznao u okviru takmičenja ,,Valentino“ gdje sam i osvojio prvo mjesto. Mina je zaista veliki profesionalac, mene je dosta savjetovala i dosta mi pomogla da shvatim neke stvari koje do sada nijesam znao", navodi on.

Najveću podršku mladi Bjelopoljac dobija od porodice i prijatelja.

,,Pjesma se sviđa i mojim sugrađanima, stižu brojni pozitivni komentari i podrška sa svih strana svijeta. U narednom periodu planiram nastupe širom zemlje, regiona i inostranstva“, dodaje on.

Zulović je savjetovao mlade u našem gradu da se bore za ono što žele, i da ne odustaju od svojih ciljeva.

,,Imao sam šest godina kada sam počeo da pjevam, i put od tada pa evo do sada bio je težak i pun izazova, ali ono što sam oduivijek želio u tome sam i uspio“, zalkjučuje Velsan.

 

 

Autorka: Eldina Bećirović

Foto: YouTube print screen

 

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE