Bez struje danas Drndari

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 9 do 13 sati biti potrošači u Drndarima, dok će na ostalom području opštine snabdijevanje električnom energijom biti uredno, kazali su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, kazali su u Vodovodu-Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata  zatražilo je 59 sugrađana a dežurne ekipe su 7 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog  dana rođena je jedna beba.

Lokalni vozovi jutros su saobraćali po redu vožnje dok je brzi stigao sa zakašnjenjem od sedam minuta,  saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da se tokom dana očekuje  redovan željeznički saobraćaj.

 U Crnoj Gori danas će biti umjereno do potpuno oblačno, uglavnom u sjevernim i zapadnim predjelima mjestimično slabe padavine, kiša, a na sjeveru i snijeg i susnježica.Vjetar će biti sjeverni i sjeveroistočni, mjestimično umjeren do jak, tokom noći u pojačanju. Jutarnja temperatura vazduha od minus tri do deset, a najviša dnevna od nula do 19 stepeni.