Bez vode dio Industrijske zone, struju nema Majstorovina i Gevčina

Zbog sanacije kvara na glavnom cjevodu u Nedakusima, bez vode će do 17 časova biti potrošači u tom naselju, Potkrajcima, Sutivanu i Konatarima, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da će u gradu i drugim prigradskim naseljima vodosnabdijevanje biti uredno.

 Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 9 do 14 sati biti Majstorovina i Gevčina,  kazali su iz CEDIS-a dodajući da će na ostalom području opštine biti uredno snabdijevanje električnom energijom.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata  zatražilo je 60 sugrađana a dežurne ekipe su 5 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog  dana nije rođena ni jedna beba.

Lokalni i međunarodni voz jutros su saobraćali po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se tokom dana, kazali su na bjelopoljskoj željezničkoj stanici.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, saopštili su iz Auto moto saveza i upozorili na moguće sitne odrone na dionicama koje prolaze kroz usjeke. Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano. Na sjeveru, ujutru, po kotlinama moguća magla ili povećana niska oblačnost. Vjetar povremeno umjeren, u jutarnjim i noćnim satima na udare pojačan, sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha od minus tri do devet, a najviša dnevna od devet do 22 stepena.