Hipotekarna banka donirala kapnograf Opštoj bolnici u Bijelom Polju

Hipotekarna banka uručila je danas vrijednu donaciju Opštoj bolnici, aparat kapnograf, za potrebe Službe za anesteziju.

U prisustvu direktorice Opšte bolnice dr Biserke Bulatović ,predstavnika službe za anesteziju I Operacionog bloka i direktora filijale Hipotekarne banke u Bijelom Polju Mirsada Spahića izvršena je primopredaja kapnografa, a direktorica Opšte bolnice dr Biserka Bulatović  izrazila je zadovoljstvo što se kroz činove društvene odgovornosti pomažu zdravstvene ustanove i podiže nivo kvaliteta zdravstvene usluge i zaštite.

,,Nadam se da će u narednom periodu i drugi privredni subjekti slijediti ovakve primjere društvene odgovornosti, i zajednički kroz zdrava parnerstva unaprijediti kvalitet zdravstvene zaštite i usluge", istakla je direktorica Bulatović.

Direktor filijale Hipotekarne banke u Bijelom Polju, Mirsad Spahić je kazao da je donacija uručena povodom otvaranja renovirane i oderne poslovnice Hipotekarne banke u Bijelom Polju.

,,Kao društveno odogovorna kompanija Hipotekarna banka kontinuirano pomaže lokalne zajednice kroz različite  vidove donacije. Ovog puta je donacija namijenjena lokalnoj zdravstvenoj ustanovi i nadamo se da će se primjenom ovog aparata građanima Bijelog Polja omogućiti veći stepen zdravstvene usluge”, dodaje Spahić.

Saopštenje i foto: Opšta bolnica Bijelo Polje

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.