Danas uredno snabdijevanje strujom i vodom

Snabdijevanhne električnom enenrgijom  na području Opštine je uredno saopštili  su iz CEDIS-a dodajući da tokom dana nijesu predviđena isključenja.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, kazali su u Vodovodu-Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata  zatražilo je 43 sugrađana a dežurne ekipe su 5puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog  dana rođena  je jedna beba.

Međunarodni voz jutros je u Bijelo Polje stigao sa zakašnjenjem od 15 minuta dok su lokalni  saobraćali po redu voženje. Redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima zbog kiše na jugu i snijega na sjeveru, saopštili su iz Auto moto saveza Crne Gore. Iz AMSCG su kazali da je po kotlinama smanjena vidljivost zbog magle, a na dionicama duž klisura i usijeka ima sitnijih odrona. Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno oblačno, povremeno kiša, ponegdje i grmljavina, a u sjevernim, dijelom centralnim i višim predjelima na jugu, uglavnom snijeg i susnježica.  Krajem dana prestanak padavina. Vjetar povremeno i mjestimično umjeren do pojačan, tokom prijepodneva istočni i jugoistočni, a u popodnevnim satima sjeveroistočni.Najviša dnevna temperatura vazduha od minus dva do 13 stepeni.