Danas bez isključenja struje i vode

Ekipe bjelopoljske elektrodistribucije juče su uspjele da otklone kvarove na elektro mreži uzrokovane sniježnim padavinama, pa je na cijelom području opštine danas uredno snabdijevanje električnom energijom.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, kazali su u Vodovodu-Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 54 sugrađana a dežurne ekipe su 5 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog  dana rođene su dvije bebe.

Lokalni i međunarodni voz jutros su saobraćali po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po  mjestmično mokrim i klizavim putevima, saopštili su iz Auto moto saveza i upozorili na moguće sitne odrone na dionicama koje prolaze kroz usjeke. Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice.

U Crnoj Gori danas će biti oblačno sa dužim sunčanim intervalima, Krajem dana i tokom noći očekuje se novo naoblačenje, u noćnim satima ponegdje će usloviti padavine.Na sjeveru po kotlinama, moguća je mjestimično jutarnja magla.Vjetar slab do umjeren i promjenljiv, u jutarnjim satima, ponegdje na jugoistoku sjeverni i sjeveroistočni, umjeren do pojačan. Jutarnja temperatura vazduha od minus 12 do šest, najviša dnevna od tri do 16 stepeni.