Kolos među najboljim crnogorskim bodibilderima (video)

Bodibilder i najjači Crnogorac, Stefan Kolos Šekularac, po uzoru na svoje roditelje već 20 godina se bavi bodibildingom, i sada svoje stručno znanje prenosi na mlade ljude širom Crne Gore i regiona.

Gostujući danas u emisiji ,,Sportski magazin”, Radija Bijelo Polje, Šekularac je kazao da mu imponuje zvanje najjačeg Crnogorca.

,,To zvanje mora da se opravda i ispoštuje kroz ponašanje, porodicu i ophođenje prema drugim ljudima. Posao fitness instruktora je lijep, radim ono što zaista volim. Porodično smo u ovom poslu, održavamo naše teretane i naše klijente. Aktivni smo od ranih jutarnjih sati i nijesmo samo rasprostranjeni po Crnoj Gori već i u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu gdje držimo naše seminare, nosimo inovacije Kolos sistema Šekularac i prenosimo svoje načine treninga koje imamo u Bijelom Polju, Budvi i Tivtu", istakao je Šekularac.

Napominje da je konstantna edukacija veoma važna u njegovom poslu.

,,Nas četvoro, sa trenerima koji se zapošljavaju kroz Crnu Goru, pružamo veliku pažnju klijentima i pratimo svakog ponaosob. Iskustvo naših roditelja kroz inovacije pružaju svakom klijentu sigurno rješenje gubitka kilaže. Sada je sastavni dio svakog sportiste teretana, jer teretana bez ostalih sportova može, ali sportovi bez teretane nikako. U Bijelom Polju su naše teretane sve posjećenije, jedino što i dalje postoji sistem za kojim kasnimo u svijetu, ali i za jugom. To su predrasude, stvari koje ljudi ne razumiju a imaju na iste komentar", dodaje Stefan. 

Teretana Olimp u Bijelom Polju, porodice Šekularac, nudi sve što je potrebno amaterima i profesionalnim sportistima.

,,Imaju dvije opremljene sale, jedna za sportiste i ljude koji rade personalne klijente, posebnog je karaktera i jedinstvena. Tu je rad jedan prema jedan, ili jedan prema dva ili tri maksimalno. Rade se specifične vježbe za posebne vrste povreda, pripreme, potpisivanje ugovora, za ljude koji imaju problema sa kilažom. Drugi dio je aerobna sala koja okuplja veliki broj žena, i taj termin je dosta popularan kod nas. Treća opcija je klasična teretana koja nudi preko 40 sprava, 15 sprava za kardio program i sve ono što je potrebno, u čistom i urednom ambijentu klijenti rade što je veoma bitno”, zaključuje Šekularac. 

Šekularac savjetuje mladima u našem gradu da ujutru ustaju sa lijepim mislima.

,,Mladi treba da se bave sportom, ne moraju baš da provode pet ili šest sati u sali, ali da su aktivni, klone se loših navika, i budu u svemu umjereni. Da znaju šta je zdravo za njih a šta ne, i tada će biti zadovoljni”, poručuje on.

Repriza emisije ,,Sportski magazin” biće emitovana večeras na talasima Radija Bijelo Polje od 10:15 časova.

 

 

AUDIO SNIMAK EMISIJE

Autorka: Eldina Bećirović

Foto i video: Vladimir Jelić

Tonska realizacija: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE