Zlatne medalje potvrda kvaliteta predškolskog vaspitanja i obrazovanja (video)

Javna predškolska ustanova „Dušo Basekić“ dobila je čak pet diploma sa zlatnom medaljom i pehar za doprinos razvoju predškolskog obrazovanja, na 14. Međunarodnom sajmu obrazovanja ,,Putokazi”, održanom protekle nedjelje u Novom Sadu.

Vrijedna priznanja koja su uručena JPU „Dušo Basekić“ još jedna su potvrda kvaliteta bjelopoljskog predškolskog obrazovanja i vaspitanja, a kako je kazala direktorica te ustanove, Ida Ćetković, motiv više da sa djecom rade još posvećenije i kvalitetnije.

„Naš dugogodišnji rad i posvećenost vaspitanju i obrazovanju naših mališana rezultirali su novim nagradama i zaista smo jako ponosni“, istakla je Ćetković.

Na Međunarodnom sajmu obrazovanja “Putokazi” predškolska ustanova „Dušo Basekić“ izdvojila se kao jedna od boljih, a svoj rad prezentovala je kroz niz realizovanih projekata i manifestacija, značajnih za razvoj djeteta.

„Poslali smo video materijal o radu naše predškolske ustanoce, obuhvatili smo svih pet vaspitnih jedinica, najznačajnije aktivnosti i projekte koje smo realizovali, a među kojima su i biciklijada, specijalna olimpijada, likovni konkursi, kao i manifestacija međunarodnog karaktera „Rastimo uz ples“. Organizatori sajma su znali da prepoznaju naš rad i trud, tako da je za različitost i posebnost u radu svaka vaspitna jedinica dobila diplome sa zlatnom medaljom, a našoj ustanovi je dodijeljen i pehar Novosadskog sajma za cjelokupan rad“, kazala je Ćetković.

Direktorica JPU „Dušo Basekić“ napomenula je da je ova ustanova po drugi put učestvovala na sajmu „Putokazi“, podsjećajući da je prošle godine osvojila jednu diplomu sa velikom zlantnom medaljom.

Sajam obrazovanja ,,Putokazi”, čiji je cilj promocija obrazovanja za sve, kao i afirmacija doživotnog obrazovanja, predstavlja cjelokupnu sliku obrazovnih profila predškolskog, osnovnog, srednjeg i visokog školstva na međunarodnom nivou.

Za procjenu kvaliteta rada bile su prijavljene obrazovne ustanove iz Crne Gore, Hrvatske, Austrije, Rumunije, Bosne i Hercegovine i Srbije, a kvalitet rada se procjenjivao na osnovu Izvještaja nadzora i dostavljenih dokaza  za kvalitetan rad u  svim oblastima obrazovno-vaspitnog rada.

Autorka: Sanja Čujović

Foto i video: Vladimir Jelić

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE