Danas bez isključenja struje

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 69 sugrađana, a dežurne ekipe su pet puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

Lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore saobraća  se po suvim putevima, dok su na sjeveru kolovozi mjestimično mokri, a u višim predjelima izražena je i poledica. Iz Auto moto saveza upozorili su da na putevima koji prolaze kros usjeke ima sitnijih odrona i savjetovali opreznu vožnju prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima. Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice.

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti pretežno sunčano uz promjenljivu oblačnost tokom jutra ili prijepodneva. Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, na sjeveru umjereno do potpuno oblačno, uglavnom tokom prijepodneva ponegdje slabe padavine. Vjetar sjeverni i sjeveroistočni, mjestimično umjeren i pojačan. Najviša dnevna temperatura vazduha od tri do 20 stepeni.