Bez struje danas Grančarevo i Mioče

Zbog radova na elektro mreži bez struje će  od 9 do 15 časova  biti Grančarevo i Mioče, dok će na ostalom području Opštine biti uredno snabdijevanje električnom energijom, saopštili su iz CEDIS-a

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, kazali su u Vodovodu-Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata  zatražilo je 56 sugrađana a dežurne ekipe su 6 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Lokalni i međunarodni voz jutros su saobraćali po redu vožnje a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore saobraća  se po suvim putevima, dok je na sjeveru mjestimično  izražena poledica. Iz Auto moto saveza upozorili su da na putevima koji prolaze kros usjeke ima sitnijih odrona i savjetovali opreznu vožnju prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima. Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice.

U Crnoj Gori danas će biti malo do umjereno oblačno sa sunčanim intervalima,  Na sjeveru, ujutru, po kotlinama moguća magla ili niska oblačnost, a krajem dana i tokom noći jače naoblačenje, ponegdje uz slabe padavine, u višim planinskim predjelima snijeg ili susnježica, a u nižim kiša. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv, u noćnim satima sjeverni i sjeveroistočni, mjestimično umjeren i pojačan. Jutarnja temperatura vazduha od minus šest do osam, najviša dnevna od sedam do 18 stepeni.