Vodosnabdijevanje uredno, bez isključenja struje

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a  voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica.

Na području opštine  uredno je snabdijevanje električnom energijom, a tokom dana nijesu predviđena  isključenja struje, saopštili su iz CEDIS-a.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata  zatražila je 71  osoba a dežurne ekipe su 2 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog vikenda  rođene su tri bebe.

Lokalni vozovi  jutros su saobraćali po redu vožne, dok je  međunarodni voz u Bijelo Polje stigao sa zakašnjenjem od pola sata, kazali su sa željezničke stanice, dodajući da očekuju da tokom dana željeznički saobraćaj bude uredan.  

 Danas  će biti mjereno do potpuno oblačno sa kišom, a ponegdje se očekuju i pljuskovi sa grmljavinom. U višim planinskim predjelima i susnježica i snijeg, koji će se tokom noći proširiti i u niže predjele, a ponegdje i u centralnim predjelima tokom noći kišu će zamjeniti susnježica i snijeg. Vjetar južnih smjerova, pojačan i jak, na udare ponegdje i veoma jak, u popodnevnim satima postepeno u skretanju na sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha -1 do 9, najviša dnevna 3 do 15 stepeni.