Počinje emitovanje pet serijala na programu Radija Bijelo Polje

Na programu Radija Bijelo Polje danas počinje emitovanje pet serijala u terminima od 13:15 svakog radnog dana. Emisije posvećene dešavanjima u gradu, aktivnostima lokalne uprave i mjesnih zajednica, zdravim stilovima života, iz oblasti privrede, obrazovanja, kulture i sporta reprizaće se u terminima od 20:15h.

Ponedjeljkom je na programu Sportski magazin u kome će gostovati sportisti i predstavnici sportskih klubova iz Bijelog Polja sa kojima će se razgovarati o novostima i planovima.

Utorkom će se u emisiji Tajne zdravlja razgovarati o zdravim stilovim života i zdravstvenoj prevenciji, o načinima ishrane i tome kako unaprijediti zdravlje.  

Emisija Građanima u susret će se emitovati srijedom i predviđeno je da  obuhvati aktivnosti lokalne uprave, opštinskih službi, sekretarijata, javnih ustanova i preduzeća. Razgovaraće se o pravima i potrebama građana u Bijelom Polju.

Četvrtkom će se emitovati emisija O mjesnim zajednicama u kojoj će predstavnici mjesnih zajednica govoriti o dešavanjima, planovima i problemima sa kojima se suočavaju ili projektima koje realizuju.

Emisija Start Art posvećena kulturi i umjetnosti emitovaće se petkom. Predviđeno je da se sa kompetentnim gostima razgovara o književnosti, likovnoj i muzičkoj umjetnosti i festivalima u našem gradu.

Sve emisije se mogu direktno slušati na programu radija i na interetu, dok će se na veb portalu objavljivati audio i video snimak.

Za sve predloge i sugestije možete kontaktirati redakciju na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..