Poslije kraćeg zastoja, saobraćaj normalizovan

Iz Sekretarijata za stambeno komunalno poslove i saobraćaj saopšteno je da je saobraćaj na magistralnom putu Bijelo Polje - Ribarevine normalizovan, te da se saobraćaj odvija nesmetano na obje kolovozne trake i u oba smejra.

Naime, saobraćaj u Ulici 3. sandžačke brigade, u blizini crkve Sv. Petra i Pavla, bio je na kratko prekinut, jer je došlo do proklizavanja  autobusa beranskih registarskih tablica,  koji se kretao iz pravca Bijelog Polja prema Ribarevinama.

“Zastoj je kratko trajao, uspjeli smo da normalizujemo saobraćaj, ali upućujemo apel svi učesnicima u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise, i koriste zimsku opremu, kako ne bi dolazilo do saobraćajnih nezgoda i zastoja”, saopštio je Dejan Luković, sekretar Sekretarijata za stambeno komunalno poslove i saobraćaj.

Podsjetimo, zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna je na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice.

Autorka: Sanja Čujović

Foto: Enida Omerhodžić

 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE