U Bijelom Polju danas i sjutra sniježno, u petak i subotu vedro

U Bijelom Polju danas oblačno sa snijegom, temperatura vazduha kretaće se u intervalu od 1°C do -2°C, navodi se u saopštenju portala za vremensku prognozu Aladin.

Sjutra oblačno sa sniježnim padavinama, temperatura od 3° do -5°C.

U petak i subotu nas očekuje vedro vrijeme, sa temperaturom od 5°C do -6°C i od 4°C do -6°C.

U nedelju ponovo oblačno sa temperaturom od 3°C do -3°C, dodaje se u saopštenju.

U ostalom dijelu zemlje i narednih dana će biti oblačno, uglavnom sa kišom i snijegom u centalnim  i sjevernim predjelima, piše na sajtu Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju Crne Gore.

U četvrtak na jugu će biti promjenljivo do pretežno oblačno, uz uslove za mjestimično uglavnom slabe padavine, na primorju kiša, a u nižim predjelima na jugu susnježica i kiša. Na sjeveru pretežno oblačno povremeno sa slabim do umjerenim snijegom. Vjetar sjeverni i sjeveroistočni, mjestimično umjeren do jak, kratkotrajno na udare i veoma jak. Jutarnja temperatura vazduha -8 do 4, najviša dnevna -5 do 8 stepeni, dodaje se u saopštenju.

U petak 11. januara na jugu se očekuje promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, na sjeveru umjereno do pretežno oblačno, ponegdje uz slabo provijavanje snijega. Vjetar će biti sjevernih smjerova, uglavnom slab do umjeren, na krajnjem jugoistoku umjeren i pojačan, sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha -9 do 4, najviša dnevna -7 do 9 stepeni, navodi se na sajtu HMZCG.