Terzić: Oni koji su uništavali, podjijelili i otjerali ljude iz Bijelog Polja neće više upravljati njime

U okviru predizborne kampanje za lokalne izbore u Bijelom Polju, a predstavljajući dio stranačkog programa, građanima Bijelog Polja obratili su se predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić i Predrag Terzić, nosilac liste „Predrag Terzić – Prava Crna Gora – DRŽIMO RIJEČ - Marko Milačić“.

Milačić je ovom prilikom izjavio:

„Od 23.oktobra Prava Crna Gora će biti dio vlasti u Bijelom Polju. To znači da ćemo, u što kraćem roku, pokrennuti razvojne projekte koji će, u korist svih građana, omogućiti upotrebu resursa i potencijala koje bjelopoljska opština ima. Bijelo Polje ima poljoprovredne resurse koji nisu valorizovani na pravi način i čiji kapaciteti nijesu iskorišteni. Zamislite koliko bi bilo značajno i za Bjelopoljce i za Crnu Goru da ovdje, u Bijelom Polju, proizvodimo domaće proizvode i otvaramo radna mjesta u različitim segmentima poljoprivredne proizvodnje i prerade proizvoda. Razvoj poljoprivrede i stočarstva mora pratiti i planski razvoj prerađivačke industrije u okviru koje ćemo pokretati pogone za otkup, preradu i tržišnu distribuciju poljoprivrednih proizvoda. To bi ovom kraju vratilo nekadašnju poziciju regionalnog privrednog centra, a Bijelom Polju dostojanstven život i priliku da gradi ljepšu i bogatiju budućnost. Zalagaćemo se pokretanje i razvoj prerađivačkih kapaciteta za preradu voća i povrća I kreiranje novih, domaćih brendova koji će kvalitetom i cijenom najbolje zadovoljiti potrebe domaćeg tržišta, ali i poslužiti Crnoj Gori kao izvozni proizvod na koji može biti ponosna. Za grad razvijene privrede i poljoprivrede. Za grad industrije, proizvodnje i modernih pogona. Za grad u kome svi ljudi rade i žive od svog rada. Za Bijelo Polje. Broj 10, Prava Crna Gora. Mi držimo riječ.“

Nosilac liste Predrag Terzić kazao je:

„Naš grad u kojem smo rođeni, u kojem živimo i koji volimo svim srcem ne zaslužuje tamu, nemar i nerad. Odgovorno vam tvrdim da oni koji su uništavali, podjijelili i otjerali ljude neće više upravljati ovim gradom i neće uticati na naše živote kako bi u atmosferi lažiranih sukoba gradili svoje biznise”, kaže se, između ostalog, u saopštenju Medijskog tima Prave Crne Gore.

Izvor: Medijski tim Prave Crne Gore