Magdaleni Smolović Plaketa Univerziteta Crne Gore za najbolji uspjeh u oblasti drušvenih nauka

Na juče održanoj svečanosti povodom Dana UCG studentkinji filološkog fakulteta Magdaleni Smolović iz Bijelog Polja, uručena je Plaketa za završene studije sa najboljim uspjehom za oblast društvenih nauka.

Moram istaći da mi je izuzetno velika čast i zadovoljstvo što se ove godine moje ime našlo među pet najboljih svršenih studenata Univerziteta Crne Gore, izjavila je Magdalena Smolović za Radio Bijelo Polje.

Ova nagrada je, zaista to mogu reći, kruna mog dosadašnjeg obrazovanja, te ću se truditi da opravdam povjerenje svih onih koji smataraju da sam je zaslužila, dodala je ona.

Pored toga što je ogromna motivacija i podstrek za sve što predstoji, Plaketa Univerzitreta Crne Gore je i obaveza da i dalje nastavim da posvećeno i predano radim na sticanju znanja iz oblasti jezika i književnosti, kao i svom ličnom usavršavanju, kazala je Smolovićeva.

Biti proglašen za najboljeg svršenog studenta iz oblasti društvenih nauka je i potvrda teze da se svaki rad i trud isplate, a ja volim da kažem da ako zaista istinski volite ono čime se bavite, uspjeh neće izostati. 

Veliku zahvalnost dugujem svojim profesorima na ogromnoj podršci i težnji da nam na kvalitetan način prenesu znanja, pomažući da što više napredujemo.  Željela bih da se zahvalim i svojoj porodici, kao i prijateljima čija mi podrška neopisivo mnogo znači i bez kojih sigurno ne bih bila tu gdje jesam, zaključila je.

Redakcija RBP