Bjelopoljac Lazar Grandov novi fudbaler Crvene zvezde

Mladi Bjelopoljac, doskorašnji fudbaler Partizana, Lazar Grandov, potpisao je dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, pa će naredne sezone nastupati u omladinskom timu.

Nakon prelaska u crveno-bijeli tabor, Lazar Grandov, za Radio Bijelo Polje kazao je da je zadovoljan uslovima u klubu, ističući da su ga svi prihvatili sjajno, od trenera do saigrača.

„Ovo je moj prvi profesionalni ugovor, nevjerovatan je osjećaj potpisati za klub kakav je Crvena zvezda. Dobio sam ponudu od kluba u kojem sam sanjao da ću zaigrati jednog dana, jer iako sam bio u Partizanu, oduvijek sam bio navijač crveno-bijelih“, rekao je Grandov.

On je naglasio da mu je cilj da opravda povjerenje i da se u najboljem svjetlu predstavi u dresu Crvene zvezde.

„Daću sve od sebe da u budućnosti zaigram i u prvom timu, a uz veliki rad i samopouzdanje vjerujem da mogu ostavriti i taj san. Naravno, na meni je prvo da se dokažem u omladinskoj selekciji, ali nadam se da ćemo, s obzirom na kvalitet ekipe, uspjeti da napravimo dobar rezultat“, rekao je vezni igrač beogradskog kluba.

Grandov je naglasio da je za svaki uspjeh potrebno neko odricanje, tako je i on morao kao veoma mlad da ode iz Bijelog Polja, ali uz pomoć svoje porodice prebrodio je sve prepreke i danas mu se sve to isplatilo.

Mladi Bjelopoljac osvrnuo se i na prve fudbalske korake u svom gradu.

„Počeo sam da treniram sa sedam godina, prvo u školi fudbala „Mladost“ pod vođstvom trenera Vladimira Rakonjca, nakon toga sam igrao u fudbalskom klubu „Omladinac“, gdje mi je trener bio Dušan Čarapić. Nadam se da će se jednog dana Bijelo Polje ponositi mojim uspjesima“, zaključio je Grandov, koji je prethodnih sedam godina nosio dres crno-bijelih.

Prošle sezone omladinci Crvene zvezde sezonu su završili na trećoj poziciji sa 67 bodova, ispred njih je bio Čukarički sa tri više, dok je Brodarac osvojio titulu sa 74 boda.

Autor: Bojan Šutović

Foto: Privatna arhiva

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE