Saša Lošić Loša: Moj prvi poljubac bio je s Tanjom Bošković (video)

10 8 losaSarajevski bend Plavi orkestar nastupiće 20. avgusta na Ušću, na zatvaranju Bir festa. A uoči velikog nastupa u Beogradu frontmen Saša Lošić Loša otkrio je da je baš u Beogradu imao svoj prvi poljubac, i to sa slavnom glumicom Tanjom Bošković.

“To su bili moji prvi ozbiljniji poljupci. Ušao sam u to s dozom straha, a Tanja Bošković me je ohrabrivala, to je bio njen zadatak, ali ja sam uzmicao, bilo mi je neugodno. Čak me je pitala da li mi se, možda, ne sviđa – to nikako, ali nisam bio naviknut na takve situacije”, ispričao je Loša za magazin Studio.

Nježni poljupci pali su na snimanju spota za pjesmu „Kad mi kažeš paša“, koji je režirao Goran Gajić, autor serije „Vratiće se rode“ i suprug glumice Mire Furlan.

“Tanja mi je rekla da se ljubila s mnogo ružnijima od mene. To mi je malo pomoglo. Trebalo je da ljubi moja usta umazana od čokolade, a ja sam bio njen mali slatki dečko”, priznao je Saša.

10 8 losa1

Slavna glumica Tanja bila mu je prva, a kasnije se poljubio sa Sonjom Savić.

“Sa Sonjom je bilo već kul, a Suzana Mančić imala je nesreću da snimamo pred Beograđankom, pa su mnogi primitivci dovikivali da i njima malo ostavim, bacim to iz ruke, ili: alo, loto”, iskren je bio pjevač tada, tek na početku.

Izvor: Cdm