Nišić u Bijelom Polju: Pobijedićemo da bismo Crnu Goru vratili njenim građanima

Direktorica SD-a i kandidatkinja za poslanicu na listi „Zajedno! Za budućnost koja ti pripada“ Irma Nišić govoreći na predizbornom skupu u Bijelom Polju kazala je da je politika aktuelne državne vlasti Crnu Goru blokirala na svim putevima, te da je potrebno da Crnu Goru vode oni koji mogu, umiju i imaju ispravan vrijednosni sistem.

„Mi smo ti koji ćemo pomiriti ono što su oni posvađali. Mi ćemo umiriti i duhove devedesetih koji sada haraju Crnom Gorom i mi ćemo ponovo izgraditi mostove koje su oni urušili. Mi ćemo pobijediti 11. juna ovu politiku bezumlja, koja je Crnu Goru blokirala na svim putevima i od svih projekata koje smo im mi ostavili u nasljeđe nisu uspjeli nijedan da realizuju, ni na sjeveru, ali ni u drugim krajevima Crne Gore“, rekla je Nišić.

Nišić je kazala da je aktuelna vlast na državnom nivou pokazala da ne umije da vodi državu, te da su u prethodnom periodu imali i više nego dovoljno vremena da se dokažu. „Mi ćemo pobijediti zato što mi vjerujemo, mi možemo i mi umijemo za razliku od njih. Pobijedićemo i zbog toga što je naš vrijednosni sistem ispravan za razliku od njihovog, jer oni lutaju dvije i po godine. I pobijedićemo zbog toga što su imali i više nego dovoljno vremena da pokažu ko su i što su. 11. juna svi ćemo zaokružiti broj 10 da bismo se vratili sebi i da bismo Crnu Goru vratili nama. Nek nam je sa srećom“, zaključila je Nišić.

Saopštenje: Socijaldemokratske partije