Milačić: Narodna koalicija biće glas naroda u Skupštini,a Dejan Vukšić u Vladi Crne Gore

Nosilac liste „Narodne koalicije – Složno i tačka“ Dejan Vukšić zajedno sa kandidatima za poslanike koalicije Markom Milačićem i Vladislavom Dajkovićem obišli su naselje Kakaricka Gora u Podgorici gdje su razgovarali sa mještanima tog naselja o dugogodišnjim problemima sa kojima se suočavaju.

Nosilac liste Dejan Vukšić kazao je:

„Dok sam prilazio vašim kućama bio sam šokiran ovom putnom infrastrukturom i to na nekoliko kilometara od centra Glavnog grada Crne Gore, a onda kada sam stigao kod vas i čuo vaše stavove bilo mi je potpuno jasno da ste nacionalno diskriminisani. Zbog togamislim da to što ste vi sve više godinama podnosili zahtjeve i urgirali da se riješe vaši problemi, ne samo da su vaši zahtjevi bili u fiokama, nego ste bili etiketirani pod oznakom „ne“, „ništa ne uložiti“.

Ja ne volim populističku priču, ja sam iz Grblja, Srbin, ali nikada to nisam isticao. Znate da kad jeste nešto, onda to ne ističete. Najveći problem je u tome što dominantno za sve pravda postoji, samo tri decenije nije postojala za srpski narod. To nikada više ne smije da ponovi u Crnoj Gori koja mora biti država ravnopravnih građana bez izuzetka.“

Kandidat za poslanika „Narodne koalicije – Složno i tačka“ Marko Milačić:

„Poslije toliko godina i vi ovdje u Podgorici, ali i svi u Crnoj Gori kroz Narodnu koaliciju imate čistu, neukaljanu i novu priču na čijem čelu je advokat Dejan Vukšić koji u politiku ne ulazi da uzme od naroda, jer odavno dovoljno ima na račun svog dugogodišnjeg poštenog i uspješnog rada, već u politiku ulazi da bi dao svoj doprinos u ovim teškim vremenima i za srpski narod, ali i za svakog građanina Crne Gore.

Kandidat za poslanika „Narodne koalicije – Složno i tačka“ Vladislav Dajković poručio je:

„Jasno je da su ovakvi uslovi plod vaše političke nepodobnosti i nacionalne pripadnosti. Sjetimo se priče sa Kakaricke Gore od prije petnaest godina, kada je jedan gradonačelnik iz DPS-a obećao česmu i neko mu je tada dobacio da ga neće glasati jer suSrbi, a on je odgovorio „e nećete ni vi imati vodu dok god smo mi tu“. I tako je i bilo, to je jedno od rijetkih obećanja koje su ispunili”,kazao je Dajković.

Saopštenje: Izborna lista „Narodna koalicija – Složno i tačka“ Dejan Vukšić