Karatisti Jedinstva uspješno položili za učeničke pojaseve

Karatisti Jedinstva uspješno su danas u holu Gimnazije ,,Miloje Dobrašinović", polagali za učeničke pojaseve, nakon čega su im uručene diplome i pohvale.

Učenici su polagali za zvanja: 

KYU-BRAON: Marko Šebek i Milena Piper.

KYU PLAVI: Zerina Ličina i Adin Ličina.

KYU ZELENI: Andrej Ristić, Petar Mrdović, Asja Mulalić, Sara Pjevović, Sofi Rarenović, Branislava Kovačević.

KYU ORANŽ: Petra Blagojević, Tarik Hrapović, Ognjen Konatar, Pavle Rutović, Aleksandar Šuša, Andrija Konatar, Stefan Rutović, Matija Furtula, Said Kolić, Stefan Fatić, Sarah Hrapović, Vasilije Blagojević.

KYU ŽUTI: Teodora Šebek, Lana Lalević, Kristina Vojinović, Maida Muratović, Isidora Ilić, Bogdan Sošić, Adis Šabotić, Bojan Čović, Amir Bahović, Lazar Jevtović, Duško Sošić, Alen Šabotić, Andrija Grkavac, Imran Skoko, Vladimir Nedović, Anida Muratović, Jovan Tomić, Angelina Vojinović, Tijana Lalević, Milica Ilić, Andrija Adamović.

Trener karatista Jedinstva, Dragutin Cicmil, za Radio Bijelo Polje je kazao da današnjim polaganjem završavaju ovu školsku godinu. 

,,Djeca su u ovom polugodištu bila dosta uspješna na državnim i internacionalnim turnirima. Klub je iz godine u godinu sve bolji i uspješniji. Svi oni učenici koji su uzeli medalje na državnom prvenstvu, a njih je pet, stiču pravo da budu reprezentativci. Zbog finansijskih sredstava nijesmo mogli poći na Balkansko prvenstvo, ali sada nastavljamo, biće još takmičenja, tako da se nadamo sve boljim rezultatima", naglasio je trener Cicmil.

Predsjednik komisije za zvanja, direktor reprezentacije Crne Gore, Dragoljub Fatić, kazao je za Radio Bijelo Polje da je veoma zadovoljan onim što su učenici danas pokazali.

,,U klubu se vidi masovnost, kvalitet koji je svake godine sve bolji. Mogu reći da se karate klub Jedinstvo vraća stazama nekadašnjeg svog rada i uspjeha, i to je zasluga trenera Cicmila i Uprave kluba", istakao je Fatić. 

Autorka: Eldina Bećirović

Foto i audio: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.