Bijelo Polje bogatije za pet beba

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana  rođeno je pet beba.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi  tokom protekla 24 sata zatražilo je 26 sugrađana, a dežurne ekipe su šest puta intervenisale na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će u terminu od 9 do 15 sati biti  Mijatovo Kolo, Pisana Jela, Kisjela Voda, Rasovo,  Kruševo, Slijepač Most, Pali, Nedakusi, Rijeka, Pašića Polje i Gornja Lipnica, a od 7:30 do 8:30 sati i od 16 do 17 sati struju neće imati Tomaševo, Muslići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Potrk, Obod, Žaljevo, Pape, Glibavac, Grančarevo, Ujniče, Čokrlije, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, kazali su iz Vodovoda Bistrica.

Saobraćaj se obavlja po suvim  kolovozima.   Na putevima koji vode duž klisura i usjeka moguća je pojava sitnijih odrona.  Iz Auto-moto saveza savjetuju opreznu vožnju prilagođenu trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-21 Barski Most –Ribarevine dionica obilaznica Bijelo Polje –Ribarevine promjenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a na snazi su povremene obustave saobraćaja ne duže od 15 minuta.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano uz mjestimično malu do umjerenu visoku oblačnost.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar će biti uglavnom slab do umjeren, sjevernih smjerova.Jutarnja temperatura od nula do 11, a najviša dnevna od 16 do 25 stepeni.