"Mnogo mi je zahtjevno da...." Sanja Vučić progovorila o udaji i otkrila planove za sljedeću godinu

Pjevačica Sanja Vučić koja je zablistala na snimanju novogodišnjeg programa odgovorila je na brojna pitanja novinara, a za početak se osvrnula na izbor garderobe.

- Jako sam neodlučna kada je u pitanju izbor garderobe, ali uvijek se fokusiram da bude što jednostavnije i meni prijatno, tako da ne trošim previše vremena na to. Dečko mi pomaže prilikom izbora odjevnih kombinacija, uglavnom kao kritičar, ali rijetko kada ga poslušam - ispričala je ona.

- Za mene je 2023. godina bila jako berićetna, posebno što se tiče mog albuma koji je skoro izašao, i moje cjelokupno djelovanje kao solo artiste na estradi mi je bilo jako zanimljivo, ali i dosta teško. Svakako da je ova godina bila divna i nadam se da će sljedeća biti još bolja. Želje za sljedeću godinu su mi da mi prije svega pjesme prođu dobro i da napravim koncert na Ušću. Šalim se, ali svakako sreće, zdravlja i ljubavi nikada ne manjka - rekla je vidno raspoložena Sanja.

- Nemam još namjeru da se udajem, sada sam samo karijerista. Mnogo je zahtjevno da u isto vrijeme balansiraš karijeru i privatan život, ali kada je dobra organizacija, sve može da se postigne. Naravno da se nema energije za sve, ali kada imate nekoga ko vam je i podrška u tom vašem putu, onda zna da bude jednostavnije. Zahtjevno jeste, ali ne može privatni život da trpi zbog posla. Okružena sam ljudima koji imaju razumijevanja za moj posao i niko mi ne zamjera, svi imaju ideju šta radim i kako funkcioniše taj svijet - iskrena je Sanja.

Izvor i foto: Kolektiv. Me

Tekst objavila: Ljilja Brajković