I danas planirani radovi na elektro mreži

Zbog planiranih radova na elektro mreži danas će bez napajanja električnom energijom  od 08 do 14 sati biti Mijatovo kolo i Lješnica, od 08 do 16 sati Bliškovo, Slatka, Stožer i Kičava, od 09 do 16 sati struju neće imati  Žiljak, Obrov, Ribarevine, Zaton, Donji Mojstir, Dobrinje, Mahala, Skočigorina, Drndari i Grab.Zbog radova na elektro mreži od 09 do 17 sati struju takođe neće imati Cerovići, Muslići, Selakovići, Grančarevo, Ujniče, Glibavac, Tomaševo, Drndari, Pape, Potrk, Obod, Žaljevo, Lijeska, Galica, Sokolac, Pisana jela, Šljemena i Barice, saopštavaju iz CEDIS-a.

Uredno je snabdijevanje vodom na cijelom području opštine, saopštili sui z Vodovoda Bistrica. Oni su dodali da se voda redovno hloriše te je hemijski i bakteriološki ispravna za upotrebu.

 U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata pomoć ljekara zatražila je 51 osoba, dok je dežurna ekipa četiri puta intervenisala na terenu.

 Lokalni i međunarodni vozovi jutros su saobraćali prema utvrđenom redu vožnje, , saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da I tokom dana očekuju redovan željeznički saobraćaj.

 U Crnoj Gori danas se saobraća  po suvim kolovozima. Duž klisura i usjeka mogući su nailasci na  sitnije odrone. Vozačima se savjetuje oprezna vožnja prilagođena vremenskim i saobraćajnim uslovima.U zonama radova mogu se očekivati povremena ograničenja ili obustave, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore AMSCG.

 Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, naročito u sjevernim predjelima,gdje će tokom jutra ponegdje po kotlinama biti magle. Sredinom dana ili poslijepodne, postepeno jače naoblačenje, u južnim i centralnim predjelima kiša, pljuskovi i grmljavina, naročito tokom noći. Mjestimično se očekuju umjerene do obilne padavine, koje će se tokom noći proširiti na početak sjevernih predjela. Vjetar umjeren do pojačan, tokom noći i jak, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 19 do 28 stepeni.