Koji pjevači ovog ljeta prave najluđe žurke u Crnoj Gori

Decenijama unazad crnogorsko primorje tokom ljetnje sezone centar je zbivanja na estradi. Iako je tokom prethodnih godinu i po dana zbog koronavirusa “stao” cio svijet, ludi noćni provod se ove godine na “velika vrata” vratio na Jadran.

Neke od najvećih balkanskih zvijezda ove sezone održaće spektakularne koncerte.

U Crnoj Gori, polovinom avgusta nastup će održati Dino Merlin. Ako je suditi prema cijenama ulaznica, riječ je o događaju za osobe sa „dubokim džepom“.

Najjeftinija ulaznica košta 85 eura, dok će oni koji žele „vip mjesto“ morati da izdvoje 2.500 eura.

U jednoj budvanskoj diskoteci ove godine koncerte će održati velike pjevačke zvijezde kao što su Lepa Brena, Ana Nikolić, Svetlana Ceca Ražnatović i Saša Kovačević.

Popularna trep zvijezda Senidah će u pomenutoj diskoteci ovo ljeto takođe nastupati, kao i njene kolege, najpopularniji bosanski rep dvojac Jala Brat i Buba Koreli.

Stefan Đurić Rasta takođe je jedan od onih koji će ovo ljeto sigurno puniti najveće klubove na crnogorskom primorju jer već ima nekoliko zakazanih nastupa do kraja ljeta.

Jelena Karleuša nakon nekoliko godina, ovo ljeto nastupiće u jednoj budvanskoj diskoteci, a kako su organizatori nedavno izjavili, karte za njen nastup rasprodate su 24 sata od najave njenog gostovanja.

S druge strane, Vlado Georgiev i Sergej Ćetković uvijek su rado viđeni, što i ne čudi jer potiču iz Crne Gore. Oni svake godine održavaju velike koncerte za svoje sugrađane, a redvno je i dosta stranaca viđeno na njihovim spektaklima.

U Crnoj Gori se zatvaraju diskoteke i noćni klubovi od 2. avgusta, pa će vjerovatno neki od ovih nastupa biti otkazani ili pomjereni.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković