5 boja lakova i manikira koje će vizualno pomladiti ruke

Njegovan izgled važan nam je kako bismo se osjećali ugodno i samouvjereno. Njega kože nije jedino ono što igra presudnu ulogu, nego i ruke.

Naše su ruke svakodnevno izložene brojnim utjecajima okoline i često prve pokazuju znakove starenja kože. Ali s ciljanom anti-aging manikirom  možemo učiniti da naše ruke izgledaju vizualno mlađe.

Bordo crvena

Bordo crvena je intenzivna i elegantna boja koja rukama daje dašak luksuza. Ovaj izgled noktiju osobito je prikladan za posebne prilike ili za dodavanje malo glamura svakodnevnom životu. Tamnocrvena izgleda elegantno i čini ruke vizualno mlađima.

Nude nokti

Nude nokti su još jedan izgled noktiju koji ruke čini mlađima. Ovdje su nokti lakirani u boji koja je slična tonu kože ili je malo svjetlija. Tako ruke izgledaju svježije i mlađe. Nude tonovi dolaze u različitim nijansama, od nježne bež do tople smeđe. Sjajni nadlak daje noktima dodatni sjaj i upotpunjuje izgled.

Francuski manikir 

Francuski manikir  je klasičan izgled noktiju i savršena je za davanje svježeg izgleda rukama. Ovom tehnikom se vrhovi noktiju lakiraju u bijelo, a ostatak nokta ostaje suptilne boje. Zbog toga nokti izgledaju duži, a ruke vitkije. Za moderan štih se klasični  francuski  manikir  može kombinovati i s drugim bojama.

Pastelni tonovi

Pastelni tonovi popularni su ne samo kod odjeće i šminke, nego i u manikiru. Nježne boje, poput dječje plave, menta zelene ili blijedožute, izgledaju svježe i razigrano. Ovi izgledi noktiju čine da ruke izgledaju mlađe i mekše. Pastelne nijanse prikladne su kako za svakodnevni život tako i za posebne prigode i mogu se odabrati za visno o željama i raspoloženju.

Svijetlosmeđi nokti

Svijetlosmeđi nokti još su jedan izgled noktiju koji ruke čini mlađima, a istovremeno stvaraju topao i prirodan efekt. Svijetlosmeđa izgleda suptilno i elegantno te daje rukama određenu toplinu. Sjajni nadlak daje dodatni sjaj i čini nokte zdravima i njegovanima.

 

Izvor: Ljepota i zdravlje

Foto: Shutterstock

Tekst objavila: Jasminka Mulić