Dizdarević: Ostvarili smo još jednu ubjedljivu pobjedu

Izborna lista "Prava stvar, Koalicija Još bolje za Bijelo Polje", zajedno sa partnerima sa kojima je obavljala vlast u prethodne četiri godine, imaće čak 60 % mandata u parlamentu, saopštio je večeras nosilac te liste, Abaz Dizdarević.

„Na osnovu prebrojanih glasova osvojili smo 18 mandata, Bošnjačka stranka sa kojom smo obavljali vlast pet mandata, a svi ostali 14, tako da je ovo još  jedna ubjedljiva pobjeda“, poručio je Dizdarević.

On je istakao da će sve ostale vansuverenističke partije koje su nastupale na ovim izborima pozvati da se pridruže njihovom bloku.

„Želim da poručim da iz ovog izbornog procesa niko ne treba da se osjeti pobijeđenim. Mi ćemo definitivno pozvati sve ostale vansuverenističke partije koje su nastupale na ovim izborima da se pridruže našem bloku, da zajedno gradimo Bijelo Polje, da pokušamo da od ovog grada napravimo dobro mjesto za život svih građana, kako smo to i od početka govorili“, naglasio je nosilac liste "Prava stvar, Koalicija Još bolje za Bijelo Polje".

REDAKCIJA RADIJA BIEJLO POLJE