I danas višesatna isključenja struje

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas od 9 do 15 sati biti Rasovo, Pripčići, Tomaševo, Lijeska, Pisana Jela, Barice, Žaljevo, Obod, Glibavac i Sokolac, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema, dodajući da će na ostalom području naše opštine snabdijevanje električnom energijom biti uredno.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, dodajući da se voda redovno hloriše, pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 40 sugrađana, a dežurne ekipe su četiri puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su dvije bebe.

Lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, a u višim predjelima na sjeveru ima poledice, saopšteno je iz Auto-moto saveza.Zimska opreme obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

U Crnoj Gori danas će biti umjereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom, na jugu ponegdje i pljusak sa grmljavinom.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, na sjeveru uglavnom u prvom dijelu dana snijeg i susnježica, izuzev visokih planinskih predjela. Više padavina krajem dana i tokom noći. Vjetar, mjestimično umjeren do jak, južnih smjerova.Jutarnja temperatura vazduha od minus pet do devet, najviša dnevna od dva do 15 stepeni.