OŠ"Marko Miljanov" dodjelom nagrada "Luča" proslavila Dan škole

Prigodnom svečanošću koju su upriličili učenici OŠ“Marko Miljanov“ sa svojim nastavnicima, obilježeno je 45 godina postojanja te vaspitno obrazovne ustanove, a dodijeljene su i diplome “Luča” za 10 učenika.

Pozdravljajući svoje učenike i najbolje takmičare, direktorica te škole Tatjana Damjanović je istakla da su učenici svih razreda prezentovali školu na najbolji mogući način kako uspjehom tako i zapaženim rezultatima na državnim i međunarodnim takmičenjima, Olimpijadi znanja i sportskim takmičenjima.

Damjanović je napomenula da je uspjeh učenika , ujedno uspjeh njihovih nastavnika koji su podučavali sa ljubavlju, posvećenošću i strpljenjem.

„Bili su uzor i inspiracija i vjerujem da su danas, po ko zna koji put,ponosni na svoj rad trud i zalaganje.Drage moje kolege, hvala vam što ste i ovu generaciju naoružali znanjem, vještinom i sposobnošću da svaku dilemu na svom životnom putu mogu uspješno riješiti“ istakla je Damjanović.

Za đake generacije ova škola izabrala je Majru Kasumović i Tarika Stanića, učenike koji su svojim radom i trudom kao i učešćem na raznim državnim i međunarodnim takmičenjima, zavrijedili ovu prestižnu nagradu.

Diplome Luča dobili su još i Jana Lutovac, Nikolina Dulović, Rebeka Rovčanin, Nina Tomović, Emilija Smolović, Sara Suljević, Viktorija Kuč i Antonina Stanić.

 

Tekst:Vanja Šabanović

Foto:Željko Simović