Zbog radova na mreži najavljena isključenja struje

Danas će bez struje od 8 do 14 sati biti Banje selo, Zgrade ‘Sjenička’ i ‘Tri ćulafa’ i ulica Đorđija Stanića, a od 9 do 16 sati Nikoljac, Čokrlije, Mahala i Ostrelj, saopštili su iz CEDIS-a.

U gradu i prigradskim naseljima je uredno vodosnabdijevanje, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće kazali su iz Vodovoda Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 49 osoba, dok je dežurna ekipa 3 puta intervenisala na terenu.

Iz Službe zaštite i spašavanja su saopštili da  tokom prethodnog dana nisu imali intervencija.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U većem dijelu zemlje saobraća se po suvim kolovozima, saopštili su iz AMSCG. Duž klisura i usjeka upozoravaju na sitnije odrone.Vozačima savjetuju opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja. Promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mag.putu M-2 dionica Lepenac –Ribarevine –Poda –Berane zbog izvodjenja radova, a povremeno dolazi do totalne obustave saobraćaja ne duže od 30 minuta na lokalitetima Ribarevine-Poda i Poda-Berane.

U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se 18 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teže a šest osoba lakše povrede.

Na sjeveru Crne Gore, promjenljivo do pretežno oblačno. Na krajnjem sjeveru sunčani periodi, a na početku sjevernih predjela, ponegdje slaba kiša. Vjetar umjeren do jak južni. Temperatura do 14 stepeni. Na jugu, promjenljivo oblačno i uglavnom suvo. Samo ponegdje uz malo kiše. Vjetar južni i jugoistočni u pojačanju, u pojedinim mjestima i jak. Temperatura na primorju do 18 stepeni.