Voda blago zamućena, prije upotrebe je prokuvati

Voda je blago zamućena pa je prije upotrebe treba prokuvati, saopštili su iz Tehničke službe Vodovoda Bistrica. Redovno prate stanje zamućenosti i hlorisanja vode, tako da će pravovremeno obavijestiti korisnike o eventualnim promjenama.

Bez struje će danas, zbog planiranih radova na mreži, od 8 do 14 sati biti Ravna rijeka, Majstorovina i Crhalj, a od 9 do 16 sati Slijepač most, Potkrajci, Rakonje, Zaton, Medanovići, Rasovo i Kovren, saopštili su iz CEDIS-a.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražila je 61 osoba, dok je dežurna ekipa 4 puta intervenisala na terenu.

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, dok je međunarodni kasnio sat vremena, saopštili su sa željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim putevima i uz smanjenu vidljivost, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore. Oni su vozače upozorili na moguće sitnije odrone i savjetovali opreznu vožnju, prilagođenu stanju na putu, kao i poštovanje pravila saobraćaja. Iz AMSCG su podsjetili da je na putevima gdje je to naznačeno za sva vozila obavezna upotreba zimskih guma, bez obzira da li postoje zimski uslovi. Na regionalnom putu R-13 dionica Mateševo-Kolašin danas će se saobraćaj obustavljati od 10 do 14 sati.

Na sjeveru Crne Gore danas pretežno oblačno, prijepodne u najnižim predjelima slaba kiša i susnježica, u planinama slab snijeg. Popodne u većini mjesta uglavnom oblačno i suvo. Duvaće umjeren jugozapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura od 3 do 10 stepeni.