Zbog radova na elektro mreži najavljeno više isključenja struje

Zbog radova na elektro mreži danas će od 8 do 14 sati bez struje biti Stožer, od 8 do 15 sati Pavino Polje, od 9 do 16 sati Božovića polje, Zaton, Obrov, Nikoljac, Gornja Crnča, Pripčići, Sutivan i Boturići, a od 12:30 do 15:30 sati: Žurena, Brestovik, Pašića polje, Laholo, Kaševari, Kostići, Potoci, Dubovo, Brzava, Femića krš, Prijelozi, Zagrad, Srđevac, Poda, Bioča, Lozna, Trubina, Jagoče, Crniš, Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Godijevo, Sipanje, Ličine, Osmanbegovo selo, Sušica, Goduša, Stubo, Vrh, Negobratina, Lazovići, Čampari, Đalovići, Moravac, Dupljaci, saopštili sui z CEDIS-a.

Vodosnadbijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja. Voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 50 osoba, dok je dežurna ekipa 7 puta intervenisala na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj se očekuje i u nastavku dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U većem dijelu zemlje saobraća se po pretežno suvim kolovozima, saopštili su iz AMSCG. Na dionicama gdje se izvode  radovi saobraća se uz izmijenjen režim vožnje. Savjetuju opreznu vožnju na svim putnim pravcima i poštovanje pravila saobraćaja. Saobraćaj je u prekidu za sve kategorije vozila na  regionalnom putu Mojkovac – Djurdjevića Tara u mjestu Dobrilovina.

U Crnoj Gori će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a uglavnom od sredine dana očekuje se mjestimično kiša ili pljusak i grmljavina. Kiša se prvenstveno očekuje u kontinentalnim predjelima i planinskom zaleđu Boke. Ujutru je na sjeveru po kotlinama moguća magla. Vjetar će biti slab do umjeren, promjenljiv.

Jutarnja temperatura od osam do 20, a najviša dnevna od 17 do 29 stepeni.