Bez vode Pruška i Ćukovac, bez struje veliki broj sela

Zbog radova na elektro mreži bez struje će do 15 sati biti Nikoljac, Kukulje, Potoci, Laholo, Kaševari, Dubovo, Pašića Polje, Brzava, Femića Krš, Prijelozi i Zagrad, saopštili su iz CEDIS-a.

Zbog radova na vodovodnoj mreži bez vode će do 11 časova biti Gornja Pruška i Ćukovac, dok će u drugim djelovima grada vodosnabdijevanje biti uredno, kazali su u Vodovodu-Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je 67 osoba a dežurne  ekipe su 5 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana  rođene su dvije bebe.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno, uz rijetku pojavu kratkotrajno slabih padavina. Vjetar će biti mjestimično umjeren do pojačan, u popodnevnim satima i tokom noći, u sjevernim predjelima i na primorju, pojačan i jak, južnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha od minus dva do devet, najviša dnevna od šet do 16 stepeni.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno suvim putevima, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG). Iz AMSCG su upozorili da na dionicama koje prolaze kroz usjeke ima odrona i apelovali na vozače da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju saobraćajne propise. Upotreba zimske opreme obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Između Crne Gore i Srbije, na graničnom prelazu Dobrakovo, saobraća se jednom trakom naizmjenično za sve kategorije vozila. Saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom. Neprohodni su putevi Mioska – Semolj - Boan i Trešnjevik - Andrijevica.