Koalicija DPS-a, SD-a, SDP-a, Bjelopoljske i Liberalne partije predala listu za lokalne izbore

Izborna lista „Prava stvar – Koalicija još bolje za Bijelo Polje“, koalicije koju čine Demokratska partija socijalista, Socijaldemokrate, Socijaldemokratska partija, Bjelopoljska partija i Liberalna partija, predata je danas Opštinskoj izbornoj komisiji.

Iz ove koalicije su poručili da očekuju apsolutnu pobjedu na predstojećim lokalnim izborima u Bijelom Polju, zakazanima za 23. oktobar.

Nosilac liste, Abaz Dizdarević, kazao je da su listu formirali u odnosu na ono što predstavlja istorijat Bijelog Polja i tradiciju multikulturalnosti.

„Dakle, ovo je apsolutno građanska lista koja u kompletnom sazivu ima brojne profesionalce, ljude koji su dokazani u svojim profesijama, koji su dali doprinos na ličnom polju, a cilj nam je da kroz njihov angažman u politici Bijelog Polja dođemo do onoga što će biti progres i prosperitet našeg grada. Zato smatram da smo birali iskusne ljude u onom dijelu koji se tiče njihovog profesionalnog angažmana, možda i neiskusne politički, ali spremne da daju doprinos za razvoj ovog našeg zajedničkog Bijelog Polja“, poručio je Dizdarević.

Autorka: Sanja Dulović

Foto: Vladimir Jelić

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE